TRABZON / OF - Hacıahmetoğlu Ortaokulu

May

Yarınlara daha iyi hazırlanmak  öğrencilerimizin sadece bilişsel değil kültürel ve sosyal bireyler yetiştirebilmek adına yine bir yeniliğe imza attık. Yenilenen çok amaçlı salonumuzda geleceğe daha iyi hazırlanıp güzel anılar biriktirmemize katkı sağlayan başta ojul muduruz Mahmut BEKTAŞ'a ve  hayırsever Emin YALCINKAYA'ya okulumuz adına teşekkür ederiz.

May

Mrt

Trabzon Büyükşehir Belediyesi itfaiye Daire Başkanlığı Of şubesi personeli tarafından öğrencilerimize yangın hakkında bilgilendirme yapıldı. Öğrencilerimiz merak ettikleri konularda sorular sorarak daha fazla bilgi sahibi oldular. Of itfaiyesine ve personeline bu bilgilendirmeden dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda yürüttüğümüz Okuyorum okudukça boyuyorum projesini 5. Sınıfımızdan Beyzanur ALTUN adlı öğrencimiz 81 Kitap okuyarak haritayı tamamlayan 3. Öğrencimiz olmuştur.

Ock

Hareketli yaşam ve sportif faaliyetler kapsamında öğretmen ve öğrencilerimizle horon eşliğinde coştuk haftaya çok motive başladık.

Ock

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ KAPSAMINDA YAPILAN SILOGANLI RESİM YARISMASINDA 8.SINIF ÖĞRENCİMİZ FATMA ZEHRA KAPLAN OF İLÇE BİRİNCİSİ VE TRABZON İL ÜÇÜNCÜSÜ OLMUŞTUR.

Ara

İlçe Sağlık Müdürlüğümüz öğrencilerimizi sağlık ve teknoloji bağımlılığı hakkında  bilgilendirmek için  okulumuzu ziyarete gelmiştir. Kıymetli bilgileri için teşekkür ederiz.

Ara

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında ayın etkinliği olan bilen oturur yarışmaları gerçekleştirildi.